< vissza fotógaléria galéria elérhetőség        

 

 
A Firenzei Művészeti Akadémia Realisztikus -Figurálisábrázolás központú módszertanának oktatássási elveit követve, magas színvonalú gyakorlatok keretében nyújt lehetőséget képzett tudás és ismeretek elsajátítására egy meghatározó időbeli magas fokú, egyénre szabott fejlesztő rendszerben foglalva. A Firenzei Akadémia iránymutatása alapján összetett képzőművészeti alapismeretek és anyagismeretek elsajátítására, fejlesztésére, egy magas igényű, professzionális művészeti kiteljesedésére nyújt lehetőséget.
A képzési program fő és meghatározó alapja a rajztudás magas szintű elsajátítása és minden hozzá társító alkalmazást. A cél, a rajzalapjaitól felépíteni a teljes alkotási folyamatot, technikát és látásmódot precíz egyetemi szintű szabályok mentén egy adott időre kivetítve, szerkezet-arányok, kompozíció, tónus érzéket, fény- árnyék kezelését, síkok alkalmazását a térérzék fejlesztéséhez, szimmetria és perspektíva kezelését és anatómiai ismereteket. A résztvevőknek szükséges követinuk az előirt metodikát, egyéb egyéni eltérő képzési igények, gyorstanfolyam jellegű felületes kérésekre, ettől eltérő oktatási módra nincs lehetőség. Csak kitartó, komoly hozzáállást tanúsító és magas kihívásokkal szembenéző, elszánt és a minőségi művészet iránt elkötelezet érdeklődök jelentkezzenek.
 
A jelentkezés feltételei: e-mailben egy bemutatkozás (életkor, foglalkozás, motiváció, stb.), mellékelve eddigi alkotásokról fotókat. Az oktatás szűk létszámú résztvevőkkel folyik, jelentkezési várólistával, a nyitvatartási program egyéni egyeztetés alapján alakul.
Egy foglalkozás 3, maximum 6 óra (plusz órákkal toldható, pl. összetettebb feladat esetében).
 A BEVÁLASZTÁS ELŐZETES FELMÉRÉS ALAPJÁN TÖRTÉNIK

 A foglalkozás árai:
3 órás kurzus - 6000 ft.  -egyénhez szabott gyakorlatokkal
Az oktatás folyamata egyénre szabva több lépcsős: első képzési kezdő programsorozat: 30 alkalom

 

HALADÓKNAK KIZÁRÓLAG!

 MASTER KÉPZÉS

A MASTER KÉPZÉS egy magasabb szintű szakmai fejlesztő program a már haladó ismeretekkel rendelkező művészek számára, mely követi a Firenzei Képzőművészeti Akadémia REALISZTIKUS mesterfokú programjának szigorú elvét és módszertan anyagát, magában foglalva a stílus képzést és irányzatok szabályait, esztétikát, művészeti filozófiát, analitikát, színtaxát és projekt folyamat kezelést.

Master képzés: 4 órás kurzus keretében: 7000 ft


A MŰTEREM CÍME: BUDAPEST, VII. ker. HERNÁD UTCA, A KELETI PU. ÉS A VÁROSLIGET KÖZELÉBEN.

 
 

vissza