< vissza fotógaléria galéria elérhetőség        

 

A Firenzei Művészeti Akadémia Realisztikus -Figurális ábrázolás központú módszertanának oktatássási elveit követve, magas színvonalú gyakorlatok keretében nyújt lehetőséget képzett tudás és ismeretek elsajátítására egy meghatározó időbeli magas fokú, egyénre szabott fejlesztő rendszerben foglalva. A Firenzei Akadémia iránymutatása alapján összetett képzőművészeti alapismeretek és anyagismeretek elsajátítására, fejlesztésére, egy magas igényű, professzionális művészeti kiteljesedésére nyújt lehetőséget.

A képzési program fő alapja a rajztudás magas szintű elsajátítása és minden hozzá társító alkalmazást. A cél, a rajzalapjaitól felépíteni a teljes alkotási folyamatot. Komoly hozzáállást tanúsító és minőségi oktatásban érdekeltek jelentkezzenek.
A jelentkezés feltételei: e-mailben egy bemutatkozás (életkor, foglalkozás, motiváció, stb.), mellékelve eddigi alkotásokról fotókat. Az oktatás szűk létszámú résztvevőkkel folyik, jelentkezési sorend szerint. A nyitvatartási program egyéni egyeztetés alapján alakul.
Egy foglalkozás 3, maximum 6 óra (plusz órákkal toldható, pl. összetettebb feladat esetében).
 

 A foglalkozás árai:

3 óra - 4000 ft 

4 óra - 5000 ft


HALADÓKNAK MASTER KÉPZÉS!

A MASTER KÉPZÉS egy magasabb szintű szakmai fejlesztő program a már haladó ismeretekkel rendelkező művészek számára, mely követi a Firenzei Képzőművészeti Akadémia REALISZTIKUS mesterfokú programjának szigorú elvét és módszertan anyagát, magában foglalva a stílus képzést és irányzatok szabályait, esztétikát, művészeti filozófiát, analitikát, színtaxát és projekt folyamat kezelést.


A MŰTEREM CÍME: BUDAPEST, VII. ker. HERNÁD UTCA, A KELETI PU.- A VÁROSLIGET KÖZELÉBEN.
 

vissza